Efektivní bannerová reklama, online reklamní bannery na webu - Premiuminzerce.cz - propagace, reklama, pr, reklamní online bannery, reklama na webu

03.02.2023 08:35

Potřebujete zviditelnit svoji společnost nebo svoji živnost? Pak musíte kvalitně investovat do efektivní reklamy na internetu. Můžete zvolit různé nástroje online reklamy od různých poskytovatelů reklam nebo můžete oslovit vámi vybrané internetové portály napřímo. V tomto případě můžete ušetřit spoustu peněz, poněvadž takový inzertní portál nemusí spolupracovat s prostředkovateli a reklamu tak můžete získat napřímo čímž ušetříte.

Reklamní bannery by měly být originální a musí zaujmout ihned uživatele na stránce. V dnešní době se používají reklamní bannery na internetu převážně k budování značce (branding). U reklamního banneru nelze očekávat značnou míru prokliků, ale budování značky a vizuálního kontaktu s budoucími zákazníky, ale také s těmi zákazníky, které jsme již oslovili.

Vhodné reklamní bannery by měli být umístěny nejlépe v horních částech internetové stránky, ale nesmí reklamních bannerů být mnoho – platí pravidlo čím více reklamních bannerů na stránce tím více uživatelé opouštějí stránku.

Rozměry reklamních bannerů: 728x90 px, 160x 600 px, 120x600px, 250x250 px, 160x 160px

Reklama na internetu

Premiuminzerce.cz