Inzerce práce, inzerce volných pracovních míst - nabídky práce, inzerce zaměstnání, inzerce nabídka práce, volné pracovní místa inzerce na Premiuminzerce.cz

03.02.2023 08:49

Inzerce volných pracovních míst na inzertním pracovním portálu premiuminzerce.cz je vhodná jak pro velké firmy, které potřebují najít vhodné zaměstnance, tak pro menší společnosti a živnostníky, které potřebují najít vhodnou pracovní sílu a inzerce na premiuminzerci je také vhodná pro personální agentury, které mohou účinně inzerovat volné pracovní pozice na českém a slovenském trhu. Inzerce práce na inzertním pracovním portálu je tak pro každou firmu, která potřebuje najít vhodné zaměstnance.

Vložit pracovní inzerát s aktuální pracovní nabídkou zvládne opravdu každý podle následujícího postupu při zadávání inzerátu s nabídkou pracovního místa:

Úvodní titulek a hlavní nadpis inzerátu musí obsahovat následující parametry:

a) O jakou nabídku práce se jedná a předmět práce

b) Místo výkonu práce

 

Příklad hlavního nadpisu v inzerátu práce:

např.: Práce, Operátor CNC strojů, Brno nebo Přijmeme Operátora CNC strojů, Brno (takový nadpis bude lépe dohledatelný z vyhledávačů po zadání klíčových slov a slovních spojení např.: práce operátor CNC strojů Brno).

V nadpisu pracovní pozice bychom se měli vyvarovat například nadpisu: Operátor CNC nebo Perfektní nabídka práce či Skvělá nabídka v Brně. (takový nadpis nebude dohledatelný z vyhledávačů po zadání klíčových slov: práce operátor CNC strojů v Brně).

Vložení průvodního textu k pracovnímu inzerátu

V prvních 2-3 větách v průvodním textu inzerátu s nabídkou práce by měly být obsaženy hlavní klíčová slova, jako jsou v nadpisu, čím více takových shodných slov, tím lépe. Pokud máme nadpis v inzerátu práce jako ve výše uvedeném příkladu: PráceOperátor CNC strojů, Brno tak průvodní text s nabídkou práce může vypadat takto: Přijmeme operátora CNC strojů v BrněPráce Operátor CNC strojů je vhodná pro vyučené strojaře. (černě je vyznačena shoda textu a slov v úvodní části pracovního inzerátu s hlavním nadpisem inzerátu). Proč je to důležité? Čím více takové shody slov, tím lépe bude inzerát vyskakovat na předních pozicích ve vyhledavačích a tím může zaznamenat více kliknutí.

Text k nabídce práce by měl obsahovat všechny potřebné údaje, informace o nabízené pracovní pozici a kontakty.

Jakmile si vyberete vhodný inzertní pracovní portál na inzerci práce tak máte vyhráno.

Inzerovat kvalitně se vyplatí.

Premiuminzerce.cz