Kde inzerovat pronájem bytu? - inzerce pronájem bytu 1+1, 1+kk, pronájem bytů 2+1, 2+kk, pronájem bytů 3+1, 3+kk, inzerce pronájem bytů 4+1, pokoje k pronájmu - Premiuminzerce.cz

03.02.2023 08:51

Každý majitel, který se rozhodne pronajmout svůj byt na vlastní pěst, může ztratit spoustu času a energie, poněvadž pronajmou byt, nemusí ihned při první prohlídce zájemců na jeho byt, ale prohlídek bytu může být třeba deset, během jednoho měsíce a stále se zájemci o byt mohou rozmýšlet, zda si nepronajmout byt o pětistovku levnější v jiné lokalitě.

Pokud chce majitel byt rychle pronajmout, tak musí s prohlídky bytu přizpůsobit  zájemcům o pronájem bytu. Prohlídky bytu tak mohou být uskutečněny v devět hodin ráno, v poledne, odpoledne, nebo klidně v devět večer. S tím musí majitel bytu, který se rozhodne pronajímat byt bez realitní kanceláře počítat, že mu veškeré prohlídky a starosti s pronájmem bytu budou zasahovat do pracovního i osobního života. Místo aby pronájem bytu nechal na známé realitní kanceláři, která tuto práci má jako profesi, majitel nemovitosti místo aby volný čas trávil s rodinou nebo si šel zasportovat (plavání, jízda na kole, jízda na in line bruslích, běhání, golftenislyžesnowboardfitness centrum), nebo se vzdělával a věnoval se tomu, co ho opravdu baví, tak musí vhodně nafotit nemovitost, musí zvolit vhodný inzertní realitní server na prodej nebo pronájem nemovitosti. Napsat perfektní a důkladný popis nemovitosti a v hlavní řadě uskutečňovat prohlídky nemovitosti v libovolných hodinách, i když může být pracovně vytížen nebo si bude užívat volných chvil a nakonec sepsání smlouvy o pronájmu bytu. Pokud by majitel svěřil byt známé realitní kanceláři, tak by si ušetřil majitel spoustu starostí a možná by mu nevznikly nové sympatické vrásky na jeho obličeji.

Ale pokud se majitel nemovitosti rozhodne i tak pronajmou byt na vlastní pěst, tak by měl zvolit vhodný realitní inzertní server na prodej nebo pronájem nemovitosti - bytu, domu, pozemku.

 

Jakmile si majitel nemovitosti vybere vhodný inzertní realitní portál na pronájem nebo prodej bytu tak by měl postupovat podle následujících kroků při vkládání inzerátu:

1. Vložit vhodný nadpis na prodej nebo pronájem bytu

Nadpis v inzerátu by měl být dlouhý maximálně 30 znaků (3 - 5 slov klíčových slov v nadpisu inzerátu bohatě stačí). Nadpis inzerátu musí upozorňovat na obsah celého inzerátu a měl by upoutat zájemce o kliknutí na něj. Pokud majitel nemovitosti pronajímá byt 4+1 v centru Olomouce o celkové výměře bytu 100m2, tak pokud zvolí nevhodný nadpis, např. Pronajmu byt - tak tento inzerát nikoho nezaujme a navíc ve vyhledávačích se nikde nezobrazí na klíčová slova pronájem bytu 4+1 v Olomouci. Nadpis inzerátu s výše uvedeným inzerátem by měl vypadat následovně: Pronájem, byt 4+1, Olomouc, 100 nebo Pronájem bytu 4+1, Olomouc, 100m² či Pronajmu byt 4+1 v Olomouci.

 

 

Jakmile budeme mít vložený hlavní nadpis inzerátu s pronájmem bytu tak můžeme vložit průvodní text.

2. Text k inzerátu - Pronájem nemovitosti

Text v inzerátu by měl být dostatečně dlouhý a obsáhlý. Nemůžeme napsat pouze dvě věty v inzerátu, poněvadž tak zájemce nebude informován o celkovém stavu a vybavení bytu. Někteří zájemci o pronájem nebo prodej bytu upřednostňují popis nemovitosti a rádi se tak seznámí s nabídkou a jiní lidé si vystačí s fotografiemi nemovitosti, takže bychom s tím měli počítat. Nejdůležitější při vkládání inzerátu na prodej nebo pronájem nemovitosti jsou první 2 - 3 věty v textu inzerátu. Což znamená, že do prvních vět musíme “nacpat” co nejvíce klíčových informaci, např.:

a) jestli se jedná o pronájem nebo prodej bytu

b) jaká je dispozice bytu (byt 1+1, byt 2+1, byt 3+1, byt 4+1, byt 1+kk, byt 2+kk, byt 3+kk, byt 4+kk)

c) kde se byt nachází (Praha, České Budějovice, Brno, Olomouc, Ostrava, Opava, Zlín, Břeclav)

d) velikost bytu vyjádřená v m² (45m², 66m², 88m², 100m²)

e) vložení exkluzivní informace (Terasa, Balkón, Bazén, Sauna, Vířivá vana, Whirlpool, Soukromé parkoviště, praní a žehlení, úklid bytu zajištěn, atd.)

Všechny tyto body, které jsou obsaženy v naší nabídce, bychom měli napsat ve dvou až třech větách v úvodní části textu v inzerátu.

Zde uvedeme příklad špatného a dobrého textu v inzerátu na pronájem výše uvedeno bytu:

Nevhodný úvodní text v inzerátu: Pronajmu super obrovský exkluzivní byt v Olmiku. Měli ho pronajati studenti z univerzity palackého a spokojenost největší, atd.

Vhodný text v inzerátu: Nabízíme pronájem bytu 4+1 v Olomouci100m². Byt 4+1 v Olomouci se nachází v samotném centru Olomouce.

Tučně jsou vyznačeny shodné nebo příbuzné slova v nadpisu inzerátu což nám může pomoci, aby náš vložený inzerát byl lépe dohledatelný ve vyhledávačích na zvolená klíčová slova - Byt 4+1 Olomouc.

 

3. Vložení fotografií k inzerované nemovitosti.

Fotografie vydá za tisíc slov. Fotografie musí být ostrá a prosvětlená. Při pořizování fotografie bychom měli uklidit veškeré nádobí z kuchyňské linky, obývací pokoj (stůl, válendu, koberec), ložnici (postelskříněpsací stůl), chodbu (setřít podlahu, botník, stůl) a vše v bytě uspořádat a uklidit. Nemůžeme fotografovat a prezentovat neuklizený byt.

Jakmile budeme mít vše zhotoveno podle výše uvedených bodu. Můžeme vložit inzerát na realitní inzertní portál. Inzertní realitní portál na prodej nebo pronájem nemovitosti bychom měli vybírat důsledněji, poněvadž máme za cíl byt rychle pronajat nebo prodat.

Je vhodné inzerovat nemovitosti chytře.

Premiuminzerce.cz