Pět důvodu proč inzerovat nemovitosti na premiuminzerce.cz - inzerce byty k pronájmu, domy k pronájmu, chaty k pronájmu, garáže k pronájmu - inzerce nemovitostí na pronájem - reality inzerce

03.02.2023 10:44

Pokud potřebujete prodat nebo pronajmout byt nebo rodinný dům bez realitky, tak budete pravděpodobně hledat vhodný inzertní realitní server na inzerci vaší nemovitosti bez realitní kanceláře. Jak poznat vhodný inzertní realitní sever na inzerci nemovitostí? Pokud se nepohybujete v realitách, tak poznat kvalitní server na inzerci nemovitostí - bytů, domů, pozemku může být docela těžký úkol, poněvadž pokud si zadáte do fulltextového vyhledávání např. klíčová slova: inzerce realitinzerce nemovitostí, inzerce nemovitostí bez realitní kanceláře tak se pravděpodobně ve výsledcích vyhledávání objeví od 1 stránky až do 20 stránky ve vyhledávání spousta inzertních realitních portálu, které můžou být placené nebo některé mohou být zcela zdarma, ale jakým způsobem poznat ten vhodný a účinný inzertní realitní server na inzerce veškerých nemovitostí - bytů, domů, pozemku a komerčních nemovitostí? Níže si uvedeme indicie v pěti bodech jak poznat kvalitní inzertní realitní server.

 

1. Dohledatelnost vloženého realitního serveru premiuminzerce.cz

Co to znamená dohledatelnost inzertního serveru? Znamená to pouze to, že pokud ve fulltextovém vyhledávání budeme hledat např. klíčová slova: inzerce realitinzerce nemovitostí, i nzerce reality , tak vhodný inzertní server by se měl objevit do 2. stránky ve výsledcích vyhledávání po zadání vhodných klíčových slov. Inzertní realitní portál premiuminzerce.cz vyskakuje na předních pozicích.

2. Struktura stránek realitního inzertního serveru premiuminzerce.cz

Co to znamená struktura stránek? Pokud se bavíme o realitách, tak vhodný struktura realitního webu, je taková, že každá stránka je unikátní, což znamená, že pokud vkládáme pronajímáme byt 3+1, tak takový inzerát vložíme do kategorie Byty 3+1, byty 3+kk k Pronájmu (taková podstránka na realitním inzertním serveru s nastavenými klíčovými slovy např. byty, byty 3+1byty 3+1 k pronájmu, pronájem 3+1 bude vždy dohledatelnější a tak bude vyskakovat na předních pozicích ve vyhledávačích po zadání např. klíčových slov: byty 3+1 k pronájmubyt 3+1 k pronájmu nebo pronájem bytů 3+1, než-li realitní portál, kde zařadíme inzerát pouze do inzertní kategorie Byty k pronájmu.

Na inzertním realitním serveru lze zařadit inzerát do všech kategorií - Reality - Byty - Byty k Pronájmu - Byty 3+1Byty 3+kk k Pronájmu - Každá kategorie na realitním portálu má specifická klíčová slova na realitním serveru premiuminzerce.cz a tím pádem vložený inzerát bude lépe dohledatelný z řad zájemců o koupi nebo pronájem bytu, domu nebo pozemku.

3. Zařazení inzerátu do všech lokalit na realitním serveru premiuminzerce.cz

Co se tím myslí, zařazení inzerátu do všech lokalit v ČR? Pokud například budeme pronajímat byt 3+1 v Malenovicích u Zlína, tak takový inzerát s nabídkou pronájmem bytu 3+1 můžeme zařadit do následující lokality: Zlínský kraj, okres Zlín, město Zlín, část města Malenovice a dále můžeme vložit adresu a lokalita se zobrazí na mapě. Mapa může být přibližná, o mapu ani tak nejde, jde spíše o to, že fyzicky vybereme a zadáme postupně kraj, kde se nemovitost nachází, okres, město, část města a ulici. Čím více informací realitní inzertní server takových informací o lokalitě nemovitosti nabízí zadat uživateli tím lépe, poněvadž internetový vyhledavač bude mís spoustu informací o lokalitě vložené nemovitosti.

Inzertní realitní server premiuminezrce.cz má přenastaveny kraje, okresy, města a obce. Čím více přednastavených lokalit na inzertním realitním serveru je, tak tím lépe pro dohledatelnost každého vloženého inzerátu ze strany možného zájemce o koupi nemovitosti v daném kraji, okresu, městu, obci nebo části města.

4. SEO inzertního realitního serveru premiuminzerce.cz

Kvalitní server by se měl objevovat na předních pozicích ve vyhledávačích po zadání klíčových slov: Inzerce realitinzerce reality.

Inzertní server premiuminzerce.cz se objevuje po zadání klíčových slov na předních pozicích. Zkuste si napsat v českém vyhledávači např. inzerce realitinzerce realit Zlín, inzerce nemovitostí Zlín.

5. Zvýraznění inzerátu na realitním serveru premiuminzerce.cz

Pokud potřebujeme co nejrychleji prodat nebo pronajmout nemovitost, tak bychom měli využít placené služby jako je zvýraznění inzerátu nebo topování inzerátu. Pokud se podíváme na přidanou hodnotu na inzertním serveru premiuminzerce.cz, tak pokud zařadíme inzerát s pronájmem bytu 3+1 do kategorie Byty 3+1, byty 3+kk k pronájmu a následně jej zvýrazníme a posuneme na přední pozici, tak takový inzerát se může objevit na následujích stránkách na realitním portálu premiuminzerce.cz:

- Na hlavní stránce www.premiuminzerce.cz - zde chodí lidé, kteří hledají cokoliv na serveru premiuminzerce.cz.

- Dále v sekci Reality - lidé zde hledají ke koupi nebo pronájmu domy, byty, pozemky, komerční nemovitosti.

- V inzertní sekci Byty - kategorie určená pro pronájmy a prodeje bytů 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1.

 Byty k Pronájmu - kategorie určená pouze pro byty k pronájmu 1+kk, 1+1, 2+kk, 2+1, 3+kk, 3+1.

Byty 3+1, byty 3+kk k Pronájmu - inzertní kategorie která slouží pouze pro inzerci bytů 3+1 nebo 3+kk k Pronájmu.

Inzertních realitních serveru je mnoho, ale ty nejlepší by měli obsahovat obsahovat výše uvedené body.

Inzerovat nemovitosti na vhodném realitním portálu se vyplatí.

Premiuminzerce.cz