Potřebuji vložit inzerát s položkami na prodej na Premiuminzerce.cz - Inzerce nemovitostí, inzerce práce, inzerce aut, inzerce motorek, inzerce nábytku, inzerce služeb, inzerce hudební nástroje, inzerce lodě, plachetnice, motorové čluny na prodej

03.02.2023 08:41

Inzertní portál Premiuminzerce.cz poskytuje uživatelům zveřejnit příslušné online inzeráty. Pokud potřebujete něco prodat, můžete tak oslovit široké spektrum potencionálních kupců a zájemců jedním inzerátem nebo více inzeráty. Pravidla Premiuminzerce.cz uvádí, že můžete zařadit vaši inzerci do příslušné lokality – kraje, okresu a obce čímž se zvýší pravděpodobnost oslovení zákazníků v dané lokalitě.

Napište inzerát

S promýšlením napište úvodní textovou část inzerátu. Znění inzerátu by mělo přilákat potencionální kupce, aniž by zkreslovalo nabízející produkt nebo službu. Uveďte co nejvíce informací o předmětu nebo službě kterou nabízíte. Pokud například prodáváte kuchyňskou linku nebo část kuchyně, tak uveďte jméno výrobce, barvu a celkové rozměry. Také byste měli informovat kupujícího, zda existují nějaké problémy s inzerovanou kuchyní – můžou to být vady opotřebením nebo viditelné vady. Zkontrolujte si, že jste uvedli cenu inzerovaného předmětu nebo služby nebo zda budete akceptovat nižší nabídku než inzerovanou.

Vložit obrázek

Obrázek v inzerátu vydá za tisíc slov. Více obrázků a fotografií přilákají více zákazníků. Hlavní je inzerovat obrázky ostré a prosvětlené. Pokuste se odstranit všechny nežádoucí rušivé předměty a objekty z obrázku. Pokud prodáváte kuchyň, tak odstaňte z kuchyňské linky nádoby, veškeré kuchyňské spotřebiče a kuchyňské roboty. Zkuste použít přirozené osvětlení, pokud je to možné. Otevřete žaluzie nebo rolety. Nebo objekt vyfoťte za slunečného dne venku. Zkontrolujte si, zda nejsou fotografie poškozené.

Vložit na sebe kontakt

Zvolte si způsob uveřejnění svého kontaktu. Premiuminzerce.cz nabízí bezplatné bezpečnostní e-mailové funkce, pokud máte obavy o své soukromí, ale přidáním celého kontaktu s telefonním číslem může zvýšit počet potencionálních zákazníků, poněvadž někteří lidé dávají přednost mluvit přímo s prodejci. Pokud zveřejníte své telefonní číslo v kontaktu inzerátu, tak nezapomeňte uvést, kdy budete přijímat hovory. Kupující tak budou obeznámeni, kdy vám mohou zavolat a domluvit se s vámi.

Vložení inzerátů

Pokud jste se rozhodli vložit inzerát na premiuminzerce.cz, ale nemáte zatím účet, tak si jej můžete vytvořit na premiuminzerce.cz – odkaz na levé straně - Vytvořit účet. Po vyplnění údajů vám bude zaslán mail, který potvrdíte nebo zkopírujete do příkazového řádku a můžete po vložení hesla a uživatelského jména vložit inzerát. Nezapomeňte pravidelně kontrolovat svůj e-mail a rychle reagovat na případné dotazy. Pokud je nabízená položka již neaktuální nebo prodaná, tak položku okamžitě odstranit z webu. Po té vás již nikdo nebude kontaktovat.

premiuminzerce.cz