Inzece práce, Inzerce zaměstnání na inzertním portálu PremiumInzerce.cz

06.02.2023 15:00

Inzerce na kvalitním inzertní pracovní portálu je dnes zásadní pro živnostníka tak pro vetší firmu, která hledá zaměstnance. Inzerce práce a volných pracovních míst je ideální na portálu premiuminzerce.cz. Pracovní inzertní portál premiuminzerce.cz nabízí vložení inzerátu do všech požadovaných pracovních profesí -  práce - Informační Technologie, práce - Administrativa, práce - Bankovnictví a finanční služby, práce- Chemický průmysl a potravinářství, práce - Ekonomika a podnikové finance, práce - Stavebnictví a reality, práce - Kultura, práce - umění a tvůrčí práce, práce - Zdravotnictví a sociální péče, práce - Lidské zdroje, práce - Logistika a přeprava, práce - Výroba a průmysl, práce - Marketing, práce- Strojírenství, práce - Media, reklama a PR, Další, práce - Farmacie, práce - Kvalita a kontrola jakosti, práce - Prodej a obchod, práce - Věda a výzkum. práce - Služby, práce - Technologie, elektrotechnika a vývoj, práce - Telekomunikace, práce - Vrcholový management, práce - Vzdělávání a školství.

Dále je možno vložit inzerát do všech lokalit v České republice - Pracovní inzerát lze vložit do krajů, okresů, měst a obcí. Čím více vložených informací o nabízené pracovní pozici tím lépe. Vložený inzerát na požadované pracovní místo tak lépe dohledatelný ve vyhledávačích po zadání slovního spojení např. Práce programátor Brno.

V pracovním inzerátu by měly být uvedeny veškeré požadavky na pracovní pozici a uveden nejlépe telefonický kontakt, poněvadž spousta lidí, kteří hledají vhodnou pracovní pozici, preferují přímí telefonický kontakt. V případě uvedení telefonického kontaktu v inzerátu by se měla uvést doba, kdy zájemci o pracovní místo mohou volat (např. V případě zájmu o inzerované pracovní místo můžete volat od 15:00 do 17:00).

Kvalitní inzertní pracovní portál, kde firma bude inzerovat své volné pracovní pozice je zásadní. Hledání kvalitního zaměstnance může trvat dny, týdny nebo měsíce, ale je pouze na Vás jaký nástroj k tomu použijete.

Premiuminzerce.cz