Inzerce, bazar motorových lodí na prodej - inzerce, bazar motorové čluny na prodej - inzerce, bazar plavidla, plavidel, čluny, lodě, lodní vybavení na prodej, jachty, super jachty, čluny, lodní motory na Premiuminzerce.cz

03.02.2023 08:01

Hledáte vhodný inzertní server na inzerci motorových lodí a člunů, jachet a námořních plachetnic, katamaránů, nafukovacích lodí nebo lodního příslušenství? Pak inzertní server Premiuminzerce.cz je ten správný online prostor na inzerci veškerých lodí a lodního vybavení. Jednotlivé lodě lze zařadit do příslušné kategorie a například místa kotvení, nebo kde se příslušná loď nachází. K inzerátu lze přidat samozřejmě fotografie a přesný popis lodi. Například jakou má loď délku, šířku, hmotnost, výšku, suchou hmotnost lodi, pro kolik je loď pasažérů, počet kajut, nebo jakým disponuje loď motorem nebo jak velkou má hlavní plachtu, apod.

 

Inzerovat lze na inzertním serveru motorové čluny, plachetnice, jachty, katamarány, rybářské lodě, sportovní lodě, nafukovací čluny, vodní skútry a vybavení k lodím a například GPS nebo Radar.

I inzerátu nabídce lodi lze přidat samozřejmě fotografii.

Inzerce na portálu je vhodná jak pro soukromou osobu nebo firmu která nabízí lodí příslušenství nebo lodě. Inzerce lodí na portálu Rushingit.com je přehledná a jednoduchá.

Premiuminzerce.cz - inzerce lodí