Jak inzerovat nemovitost? Premiuminzerce.cz - inzerce nemovitostí, inzerce bytů, domů, pozemků, chat a chalup, garáží, garážových stání, komerčních nemovitostí na prodej, pronájem - inzerce reality, nemovitosti

03.02.2023 10:28

Pokud se majitel nemovitosti rozhodne prodat nebo pronajmout bytrodinný dům, chatu nebo chalupu, tak by měl zvolit vhodnou realitní inzerci, která je specializovaná na inzerci bytů k pronájmu nebo bytů na prodej. Vhodně zvolený realitní server na inzerci nemovitostí může přilákat více potencionálních zájemců o nabízenou nemovitost. Jak se teda pozná vhodný inzertní server pro na inzerci nemovitostí?

 

V první řadě by měl vhodný inzertní server na inzerci nemovitostí vyskakovat do druhé stránky ve fulltextovém vyhledávači po zadání například klíčových slov: inzerce nemovitostí, inzerce realit, realitní inzerce, inzerce reality.

Dále vhodný inzertní realitní portál by měl obsahovat všechny kategorie nemovitostí a jejich členění do následujících podkategorií:

Reality

      Byty (DomyPozemky, Komerční Nemovitosti)

Níže je uvedeno, jak by kvalitní inzertní realitní portál měl členit inzerci bytů na prodej a pronájem.

Garsonka na Prodej

Byty 1+1 na Prodej

Byty 2+1 na Prodej

Byty 3+1 na Prodej

Byty 4+1 na Prodej

Byty 5+1 na Prodej

Byty 6+1 na Prodej

Byty 7+1 na Prodej

Atypické Byty na Prodej

 

Garsonka k Pronájmu

Byty 1+1 k Pronájmu

Byty 2+1 k Pronájmu

Byty 3+1 k Pronájmu

Byty 4+1 k Pronájmu

Byty 5+1 k Pronájmu

Byty 6+1 k Pronájmu

Byty 7+1  k Pronájmu

Atypické Byty k Pronájmu

Inzerce na vhodném realitním serveru je zásadní pro rychlejší pronájem nebo prodej nemovitosti. Účinný realitní server na inzerci nemovitostí pravděpodobně nebude zdarma.

Premiuminzerce.cz - účinná inzerce nemovitostí