Jak inzerovat nemovitosti, reality, byty, domy na internetu? Premiuminzerce.cz - inzerce byty, inzerce domy, inzerce chaty, inzerce chalupy, komerční nemovitosti, pozemky - inzerce nemovitostí, inzerce reality na prodej, pronájem

03.02.2023 10:49

Pokud majitel potřebuje prodat nebo pronajmout nemovitost, pak může volit inzerci v tištěných médiích (inzertní noviny, inzertní časopisy) anebo veškerou inzerci volit online internetovou formou na inzertních realitních serverech a realitních portálech. 

Pokud tedy majitel nemovitosti potřebuje rychle prodat nebo pronajmout nemovitost - byt, dům nebo pozemek, pak by měl pečlivě vybírat inzertní realitní portál, kam vloží svoji nabídku nemovitosti.

 

Jak se tedy pozná účinný realitní server na inzerci nemovitostí?

1. Dohledatelnost realitního serveru

Co to znamená dohledatelnost realitního serveru? Pokud zadáme do fulltextového vyhledávání ve vyhledavačích klíčová slova např. inzerce realit, inzerce realityreality inzerceinzerce nemovitostí, inzerce byty, tak vhodný inzertní realitní server by se měl pohybovat na předních pozicích ve výsledcích vyhledávání. Přední pozice ve výsledcích vyhledávání ve vyhledávačích značí kvalitu inzertního portálu.

2. Struktura a členění inzertního realitního serveru

Kvalitní realitní inzertní server by měl být řádně členěn na hlavní stránky, podstránky a další podstránky. Uveďme si názorný příklad, jak je vhodně členěn např. inzertní realitní server premiuminzerce.cz. Realitní portál premiuminzerce.cz, který je určený na inzerci bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních nemovitostí je vhodně členěn a účinně členěn do jednotlivých podstránek a kategorií.

Např. pokud na inzertním portálu premiuminzerce.cz budeme inzerovat pronájem bytu 2+1, tak takový inzerát zařadíme do kategorií: reality - byty - byty k pronájmu - byty 2+1 k pronájmu. Čím více má inzertní realitní server takových specificích kategorií tím lépe, poněvadž každá taková realitní kategorie by měla mít nastaveny specifické klíčová slova např. byty 2+1byty 2+1 k pronájmu2+1 bytyreality, nemovitosti, prodej.

3. Zařazení inzerované nemovitosti do příslušné lokality

Pokud budeme pronajímat byt 2+1 ve Zlíně, tak např. na inzertním realitním serveru premiuminzerce.cz můžeme zařadit inzerát do - příslušného kraje, okresu, města, obce, ulice - Zlínský kraj, okres Zlín, Zlín, Zlín - Malenovice.

Čím lepší specifikace, kde se nemovitost nachází tím lépe.

4. Design inzertního portálu není důležitý.

Proč není důležitý design stránek inzertního portálu? Co je hlavní na inzertním portálu? design webu to není. 

Nejdůležitější na inzertním portálu je struktura inzertního portálu, SEO a celková přehlednost.

Pokud budeme hodnotit inzertní portál podle designu webu, tak pravděpodobně budeme inzerovat na krásných stránkách, ale to bude tak vše co tím získáme.

 

5. Export na ostatní portály je zbytečný

Proč (ne)exportovat na XY realitních portálů? Spousta  majitelů v tom vidí výhodu, že se stejný inzerát objeví na 10, 20 nebo dokonce 30 realitních serverech. Takový export nemovitostí může mít své výhody, ale také nevýhody.

Pojďme se podívat na výhody:

- značné množství inzertních serveru a zájemci někdy procházejí více realitních portálů, a tak je může zaujmout nabídka nabízené nemovitosti

Nevýhody exportu:

Pokud budeme exportovat jediný inzerát na více realitních serveru pod stejným nadpisem inzerátu a popisem nemovitosti, tak vyhledávače mohou takové inzeráty vyhodnotit jako duplicitní a ve výsledcích vyhledávání ve vyhledávačích se nemusí zobrazit žádný odkaz na takový inzerát, který je umístěn třeba na 20 realitních serverech.

Dnes lidé vyhledávají nemovitosti tak, že zadají do vyhledávače např. pronájem bytu 2+1 Zlín, pronájem bytu 1+1 Brno, Brno levný pronájem bytu…atd. a pokud budeme inzerovat stejnou nemovitost na více realitních serverech, tak se nemusí zobrazit žádný výsledek ve výsledcích vyhledávání po zadání vhodných klíčových slov.

Při inzerci nemovitostí bychom měli pečlivě vybírat vhodní inzertní server na inzerci realit. Vhodný inzertní portál na inzerci bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních nemovitostí je inzertní realitní server premiuminzerce.cz.

Inzertní portál premiuminzerce.cz umožnuje soukromím majitelům nebo realitním kancelářím inzerovat nemovitosti v České a Slovenské republice.

Inzerovat reality kvalitně a účinně se vyplatí.

Premiuminzerce.cz