Jak inzerovat prodej bytu bez realitní kanceláře? Premiuminzerce.cz - inzerce nemovitostí bez rk, inzerce nemovitostí napřímo od vlastníka, nabídka inzerce nemovitostí napřímo od majitele - inzerce byty, domy, pozemky, chaty, chalupy, komerční nemovitosti

03.02.2023 09:18

Pokud se majitel nemovitosti rozhodne inzerovat vlastní nemovitost bez realitní kanceláře, tak musí inzerovat na správném realitním serveru, který je určený pro inzerci bytů, domy, pozemků nebo chat a chalup.

Vhodný inzertní server na inzerci bytů je inzertní realitní portál premiuminzerce.cz, který umožňuje zařadit jakoukoliv nemovitost do určité inzertní kategorie. Pokud například bude majitel nemovitosti prodávat byt 1+1 v Brně tak takový inzerát může zařadit do sekce - Reality - Byty - Byty na prodej - Byty 1+1 na prodej a dále může zařadit inzerát do přesné lokality, kde se inzerát nachází - Jihomoravský kraj - okres Brno - Město Brno - část města Brno Město a následně vložit ulici.

1. Vybrat si vhodný inzertní server na inzerci bytů

Zásadní je zvolit vhodný inzertní server na inzerci bytů.

Zde si uvedeme pár rad jak poznat kvalitní inzertní portál na inzerci realit a nemovitostí.

 a) Kvalitní inzertní realitní server by měl vyskakovat na prvních pozicích po zadání vhodných klíčových slov např.: inzerce reality, inzerce realit, reality inzerce.

b) Vhodný inzertní portál by měl obsahovat všechny podstránky a realitní kategorie. Co to znamená? Znamená to pouze to, že pokud prodáváme byt 1+1 tak jej zařadíme do příslušné kategorie byty 1+1 na prodej a nikoliv pouze do sekce reality nebo byty.

Vhodné zařazení inzerátu do příslušné kategorie na realitním inzertním serveru může vypadat následovně: realitybyty - byty na prodej - byty 1+1 na prodej.

c) Kvalitní inzertní realitní server by měl nabízet zařazení inzerátu do všech lokalit

2. Vložení inzerátu

- vložení hlavního titulku inzerátu - např. Pronájem byt 1+1 v Brně, Prodej bytu 1+1 Brno

- Vložení původního textu k inzerátu nemovitosti - v prvních 2-3 větách bychom měli nejlépe vystihnout nabízenou nemovitost, např. Prodám byt 1+1 v Brně, Centrum. Byt se nachází v 3 nadzemním podlaží bez výtahu. Byt je v původním udržovaném stavu a dále tex může pokračovat bližší specifikací - zda má byt balkón, lodžii, terasu, zda na domě proběhla revitalizace, světová orientace pokojů v bytě, zda se v blízkosti bytu nachází potraviny, obchod, MHD zastávka...atd.

- Vložení fotografií nemovitosti - fotografie vydá za tisíc slov, fotografie by měla být ostrá a měla by zachycovat aktuální stav nemovitosti.

- přiložení kontaktu - v dnešní době je moderní komunikovat přes e-mail, ale nesmíme zapomínat, že spousta lidí preferuje telefonický kontakt.

Nejlepší inzerce nemovitostí je na inzertním portálu premiuminzerce.cz

Inzerovat nemovitosti kvalitně se vyplatí.

Premiuminzerce.cz