Jak prodat automobil nebo motorku přes internet? Premiuminzerce.cz - inzerce automobilů, bazar automobilů, bazar aut, inzerce aut na prodej - autobazar, autobazary, inzerce aut, bazar auta

03.02.2023 10:32

Pokud majitel automobilu bude chtít podat svoje vozidlo, tak by měl postupovat podle následujícího postupu:

1. Umýt automobil a vyčistit interiér vozidla

Automobil vozidla by měl být před samotnou fotodokumentací vozu čistý a uklizený. Na fotografiích vnitřních částí automobilu a interiéru by se neměly objevit jakékoliv věci, které nemají v automobilu co dělat. Takže před samotným focením vnitřních částí a vnějších částí automobilu vozidlo důkladně vyčistíme a umyjeme.

 

2. Nafotit automobil

Po důkladném umytí automobilu vozidlo můžeme nafotit, nejlépe samostatně stojící bez okolních vozidel, které by se na fotografii neměly objevit. Zásadní je, jak automobil bude nafocen a také v jakém období. Pokud vozidlo budeme fotit například v zimě, kdy kolem vozu bude 30 cm sněhu a automobil bude obklopen sněhovou pokrývkou, tak z takové fotografie automobilu může možný zájemce vydedukovat, že vozidlo je přemrzlé a tím málo ježděné i když to nemusí být pravda. Naopak fotografie, kdy kolem vozu je vidět kousek cesty a zeleň může být příznivější.

3. Zvolit vhodnou cenu automobilu

Zvolená cena automobilu je zásadní pro jeho rychlejší prodej. Cena automobilu musí odrážet celkový stav automobilu a výbavu automobilu.

4. Zvolit vhodný inzertní bazar na inzerci automobilů a vozidel

Vhodný internetový bazar na inzerci vozidel a motorek může urychlit rychlejší prodej vozidla.

Vhodná inzerce automobilů je na inzertním portálu premiuminzerce.cz

Inzerovat kvalitně automobily se vyplatí.

Premiuminzerce.cz