Jak vložit inzerát s prodejem nemovitosti na internet? Premiuminzerce.cz - inzerce nemovitostí - byty, domy, chaty, chalupy, garáže na prodej, komerční nemovitosti k pronájmu inzerce - nemovitosti, reality inzerce

03.02.2023 09:53

Pokud potřebujete prodat nebo pronajmout svou nemovitost, tak můžete vložit inzerát na realitní server premiuminzerce.cz. Realitní portál premiuminzerce.cz je vhodný pro inzerci bytů, domů, rodinných domů, pozemků, komerčních nemovitostí a veškerých realit.

Jak teda vložit inzerát na Premiuminzerci?

Jakmile se zaregistrujete tak můžete vložit inzerát například podle následujícího postupu:

1. Vložit vhodný titulek inzerátu

Hlavní nadpis by měl obsahovat 3 - 5 klíčová slova, které nejlépe vystihují obsah inzerátu. To znamená, že pokud prodáváme byt 1+1 ve Zlíně, tak vložený nadpis inzerátu by měl obsahovat slova: byt nebo byty, 1+1, Zlín, Zlíně, Zlínsko a následnou informaci pokud se jedná o prodej bytu nebo pronájem bytu. Hlavní nadpis inzerátu s prodejem bytu 1+1 ve Zlíně může vypadat třeba takto: Prodám byt 1+1 Zlín, Prodej byt 1+1, Zlín, Prodej bytu 1+1 Zlín Centrum. Takto vložený titulek může být lépe dohledatelný z vyhledávačů po zadání klíčových slov: inzerce bytů 1+1 Zlín, byty na prodej Zlín, inzerce byty Zlín.

Naopak nevhodný nadpis inzerátu může být například zvolení klíčových slov: prodám byt, byt, prodáme byt. Proč jsou to nevhodná klíčová slova? Poněvadž pokud někdo hledá byt 1+1 ve Zlíně, tak bude volit v převážné míře klíčová slova jako: byt 1+1 na prodej Zlín, byty 1+1 na Prodej Zlín a tím pádem se mu nemusí zobrazit výsledek ve fulltextovém vyhledávání, pokud titulek inzerátu nebude obsahovat hlavní cílená vyhledávaná klíčová slova.

 

Takže bychom měli volit titulek inzerátu na prodej bytu 1+1 specificky a nevolit příliš obecná klíčová slova.

2. Vložení hlavního textu pod nadpis inzerátu

Vložený průvodní text pod inzerátem je druhou důležitou částí každého inzerátu. V prvních dvou větách bychom měli upozornit, co nabízíme a kde to nabízíme. Následný text pod inzerátem může vypadat např. následovně. Prodám byt 1+1 ve Zlíně.  Byt 1+1 ve Zlíně je v původním stavu. Byt 1+1 se nachází v centru Zlína a dále text inzerátu může pokračovat. Vždy bychom měli volit úvodní text volit podobným způsobem, kde uvedeme hlavní klíčová slova, jako jsou v titulku inzerátu. V textu inzerátu můžeme upozornit na dispozice bytu, vybavení bytu (nábytek, pokoje, obývací pokoj, jídelna, kuchyněkuchyňská linka). Text inzerátu na prodej nemovitosti by mel obsahovat veškeré důležité údaje. Optimální délka textu je jedna strana A4. Možná se vám to bude zdát mnoho, ale pokud prodáváte nemovitost za 1 000 000 Kč, tak nelze napsat pouze: Prodám byt 1+1 ve Zlíně, původní stav, volejte v odpoledních hodinách. Platí pravidlo, čím více textu a informací napíšete o prodávané nemovitosti tím lépe pro možného zájemce, který si bude číst váš inzerát a seznámí se tak s veškerými detaily nabízené nemovitosti.

 

3. Následně zařadíte nemovitost do příslušné inzertní kategorie a vložení lokality

Pokud prodáváme byt 1+1 tak na kvalitním realitním zařadíme nemovitost do: reality - byty - byty na prodej - byty 1+11+kk na prodej a dále zařadíme inzerát do příslušné lokality, kde se nemovitost nachází: např. Česká Republika - Zlínský kraj - okres Zlín - Zlín - Zlín a dále vložíme adresu nemovitosti.

Na výše uvedených příkladech jsme se dozvěděli, jakým způsobem můžeme vložit inzerát s prodejem nemovitosti na internet. Inzertních realitních portálu je mnoho, ale ten opravdu dobrý se pozná jen podle toho, že jej prostě vyzkusíte. Pokud vám někdo bude říkat o dobré restauraci, že tam vaří dobře nebo, že ta Zlínská realitní kancelář vám pomůže s prodejem nebo pronájmem nemovitosti, tak bud této informaci budete věřit tak, že to prostě zkusíte a vyrazíte tím správným směrem.

Inzerovat nemovitosti kvalitně se vyplatí

Premiuminzerce.cz