Jaký zvolit realitní portál na inzerci nemovitosti - bytu, domu, chaty, chalupy, pozemku? - Premiuminzerce.cz - inzerce nemovitostí, inzerce reality na prodej, inzerce nemovitostí k pronájmu

03.02.2023 09:06

Každý majitel nemovitosti se rozhoduje, zda je lepší byt pronajmout nebo prodat. Pokud se majitel nemovitosti rozhodne byt prodat, tak může využít služby realitní kanceláře, nebo si majitel bytu může prodej bytu zajistit sám pomocí inzertního realitního portálu. Taktéž majitel nemovitosti může byt pronajmout přes inzertní realitní portál, který je k pronájmu bytů určený.

 

Majitel bytu, který se rozhodne byt pronajmout, bude řešit otázku, na jakém realitním portálu byt inzerovat. V dnešní době je spousta inzertních portálu, které jsou z cca 90% zdarma. Tyto inzertní realitní portály zdarma nikdy nenabídnout uživateli takový komfort a rychlou odezvu ze strany zájemců jako placené portály.

Podle čeho majitel nemovitosti nejčastěji vybírá realitní inzertní portál na inzerci bytů a domů?

V první řadě každého uživatele zaujme design internetového realitního portálu, tak se rozhodne na takový inzertní server vložit svoji nabídku nemovitostí, ale v takovém případě se majitel nebo realitní kancelář může inzerovat na nevhodném realitním inzertním portálu, poněvadž design stránek nezaručí, že se vložený inzerát zobrazí ve vyhledávačích na prvních pozicích. Každý vložený inzerát vyhledávače nehodnotí podle designu stránek, ale podle struktury, stránek, klíčových slov realitního portálu a celkového stavu realitního serveru.

Dále se může majitel rozhodovat, zda vložit inzerát na realitní inzertní portál, kde je inzerce zdarma nebo inzerci bytu vložit raději na placený realitní portál. Odpověď je jednoduchá, pokud vložíte inzerci nemovitostí na realitní server, který je zdarma tak se vám mnoho zájemců na vloženou nabídku neozve. Pokud vložíte svoji nabídku na kvalitní inzertní realitní server, který je specializovaný na inzerci bytůdomů, pozemkůkomerčních nemovitostí, tak odezva ze strany možných zákazníků může být větší. Chceme-li pronajímat byt, tak musíme kvalitně inzerovat na správném inzertním realitním portálu.

Jakmile si majitel bytu vybere správný realitní inzertní portál, kam vloží svoji nabídku nemovitostí, tak může postupovat při vkládání inzerátu podle následujících kroků:

1. Vložit hlavní nadpis (titulek) k inzerátu

Pokud pronajímáme byt 2+1 v Uherském Hradišti tak zvolíme stručný a výstižný nadpis např. Pronájem, byt 2+1, Uherské Hradiště - Centrum nebo Pronájem bytu 2+1, Uherské Hradiště - Centrum. V žádném případě nemůžeme zvolit nevhodný nadpis inzerátu, např. Pronajmu byt nebo Nabízím pronájem bytu. (Proč je takový nadpis nevhodný? Poněvadž v nadpisu inzerátu není uvedeno, kde se byt pronajímá a jaká je dispozice bytu).

2. Vložení textu pod inzerátem. Text v inzerátu by měl být obsáhlý a měl by v prvních 2 - 3 větách upoutat zájemce, např. Pronajmu byt 2+1 v samém centru Uherského Hradiště. Byt 2+1 v Uherském Hradišti je nově zrekonstruován. Super lokalita i cena!

3. Dále vložíme 3 - 5 fotografií k inzerátu. Pokud pronajímáme byt 2+1 tak je vhodné pořídit fotografie všech pokojů (ložnice, obývací pokoj) a také kuchyně, WC a koupelny a chodby. Všechny tyto fotografie by měly být přiloženy k vloženému inzerátu. Fotografie nemovitosti by měli být aktuální. Na vložených obrázcích nemovitosti nemohou být zobrazeny neuklizené části bytu. Fotografování vnitřních částí bytu je vhodné volit za denního světla (roztáhneme rolety a žaluzie).

4. Vložení kontaktu

Inzertních realitních portálu je mnoho a každý si musí zvolit vhodný realitní server na inzerci bytů, domů, pozemků a komerčních nemovitostí. Kvalitní inzerce se vyplatí.

Premiuminzerce.cz