Kde inzerovat prodej, pronájem nemovitosti - bytu nebo rodinného domu? Premiuminzerce.cz - inzerce nemovitostí na prodej, inzerce nemovitostí k pronájmu - byty k pronájmu, domy k pronájmu, chaty k pronájmu - inzerce reality k pronájmu

03.02.2023 09:51

Každý majitel nemovitosti pokud bude chtít pronajat nebo prodat svou nemovitost na vlastní pěst, tak si bude muset najít kvalitní inzertní server nebo zvolit známou realitní kancelář ve svém okolí nejlépe podle doporučení známých nebo majitel nemovitosti může mít známého realitního makléře, který tuto profesi dělá na sto procent, a tak majitel nemovitosti se může věnovat ve volném čase svým koníčkům a rodině - makléř pracuje - domlouvá schůzky a dělá prohlídky kdykoliv během dne.

Ale pokud majitel nemovitosti bude volit prodej nebo pronájem např. bytu na vlastní pěst, tak bude muset dělat v podstatě práci realitního makléře a bude muset kvalitně inzerovat nemovitosti, domlouvat schůzky a prohlídky kdykoliv během dne - ráno, odpoledne nebo třeba později večer.

V první řadě si majitel nemovitosti musí najít vhodný inzertní portál pro soukromou inzerci nemovitostí. Co je to vhodný realitní inzertní portál? Realitní inzertní server musí splňovat všechny požadavky, které by kvalitní inzertní realitní server měl mít a to může být vlastní struktura inzertního realitního portálu. Co to znamená struktura realitního serveru? V podstatě to znamená, jak jsou členěny jednotlivé realitní kategorie a podkategorie. Pokud inzertní realitní portál nabízí vložení inzerátu pouze do kategorií: domybytypozemky, chaty a chalupy, komerční nemovitosti, tak pokud prodáváme byt 2+1 a zařadíme takový inzerát pouze do kategorie byty, tak vložený inzerát bude vložený pravděpodobně v kategorii, kde budou obecná klíčová slova pro stránku byty - např. byty, inzerce bytyinzerce bytů, byty k pronájmubyty na prodej, apod..

Kvalitní inzertní realitní portál by měl mít dobře strukturovaný web. To znamená, že pokud prodáváme byt 2+1 tak bychom jej mohli vložit do následujících kategorií a podkategorií:

                                                               -  reality

                                                                        - byty

                                                                                   - byty na prodej

                                                                                             byty 2+1 a 2+kk na prodej

Kvalitní inzertní realitní server by měl mít výše uvedenou strukturu webu a každá podstránka vlastní klíčová slova např.: byty na prodej, byty k prodejibyty prodej, prodej bytů, apod.. Inzerát vložený na takový realitní server bude dohledatelnější z vyhledávačů po zadání klíčových slov např. byty 2+1 na prodejbyty 2+kk na prodejbyt 2+1 na prodej.

Dále bychom inzerát měli vložit na realitní inzertní portál, který nabízí možnost zařazení inzerátu do jednotlivého kraje, okresu, města, obce v České Republice. Co to znamená? Pokud budeme pronajímat byt 2+1 ve Zlíně, tak bychom jej zařadili do: Česká Republika, Zlínský Kraj, okres Zlín, město Zlín a dále vložili příslušnou ulici, kde se nabízený byt k pronájmu nachází. Čím lepší specifikace na inzertním portálu tím lépe. Tak bychom měli volit inzertní portál, kde se dá zvolit příslušný kraj, okres, město, obec a následná ulice, kde se nemovitost nachází.

 

Kvalitní inzertní portál by měl být dohledatelný z fulltextového vyhledávání z vyhledávačů po napsání např. klíčových slov: inzerce realit, realitní inzerce, inzerce nemovitostí do 2 stránky ve výsledcích ve vyhledávačích.

Každý majitel nemovitosti nebo realitní kancelář se musí rozhodnout, kde inzerovat aktuální nabídku nemovitostí - bytůdomů nebo pozemků. Inzertních portálů je mnoho, ale prodávají pouze ty kvalitní inzertní servery.

Inzerovat kvalitně se vyplatí.

Premiuminzerce.cz