Kde inzerovat reality? Premiuminzerce.cz - inzerce rodinných domů, bytů, pokojů k pokojů k pronájmu, bytů 1+1, bytů 2+1, bytů 3+1, bytů 4+1 k pronájmu nebo na prodej - inzerce nemovitostí, inzerce reality

03.02.2023 09:54

Každý majitel nemovitosti nebo realitní kancléř by měla zvolit vhodný realitní server, kde bude inzerovat svou nabídku nemovitostí k prodeji nebo pronájmu. Inzertní portál můžeme zvolit na základě doporučení od známých nebo rodinných příslušníků. Ale co když takové doporučení nemáme? Pak můžeme zvolit tu nejjednodušší formu a zadat do fultextového vyhledávaní ve vyhledávačích například klíčová slova: inzerce realitrealitní inzerceinzerce nemovitostí. Kvalitní inzertní portál by měl být dohledatelný do 2. stránky v českém vyhledavači.

Dále na kvalitním inzertním portálu by měli být specifikovány všechny nemovitosti k prodeji nebo k pronájmu. To znamená, že pokud budeme prodávat byt 2+1 tak jej nevložíme pouze do kategorie Reality, ale kvalitní inzertní server by měl nabízet možnost vložení inzerátu do následných kategorií: reality - byty - byty k pronájmubyty 2+1 a 2+kk k podnájmu. Takový realitní server umožňující zařazení inzerátu do příslušných specifických kategorii je ten správný na inzerci veškerých realit, poněvadž každá, stránka a podstránka na takovém realitním serveru by měla mít vlastní klíčová slova.

Co to znamená vlastní klíčová slova? Znamená to v podstatě to, že pokud inzerát s podnájmem bytu zařadíme do kategorie - byty 2+1 a 2+kk k pronájmu, tak tato stránka na kvalitním inzertním portálu bude mít vhodně nastaveny klíčová slova např.: byty k podnájmubyty 2+1 k pronájmu, byty 2+1 k pronájmu, byty 2+kk k pronájmu, pronájem. Pokud bychom naopak prodávaly rodinný dům a vložily inzerát do realitní kategorie Rodinné domy na prodej, tak tato stránka na kvalitním inzertním realitním serveru bude mít stránce nastavena např. následující klíčová slova: domy na prodejdům na prodej, rodinné domy prodej, reality domy na prodej.

Takže bychom se měli podívat na vlastní strukturu inzertního realitního webu. Čím více specifických realitních podkategorií tím lépe, např.: reality - byty - byty k pronájmubyty 3+1 a 3+kk k pronájmu.

 

 

Dále bychom se měli podívat na realitní inzertní portál, zda umožnuje vložení inzerátu do všech lokalit v České Republice. Pokud budeme prodávat byt například ve Zlíně, tak by kvalitní inzertní realitní server měl nabízet možnost vložit takový inzerát do příslušného kraje, okresu, města, obce a ulice. Zařazení inzerátu do příslušné lokality může vypadat následovně:  

                                        -  Česká Republika

                                                  - Zlínský kraj

                                                          - Okres Zlín

                                                                    - Zlín město  

                                                                                  - vložení ulice

Pokud prodáváme nebo pronajímáme nemovitost, tak musíme kvalitně inzerovat na tom správném realitním serveru. Realitních inzertních portálu je mnoho a tak jsme Vám uvedly možné příklady podle čeho poznat účinný realitní inzertní portál, který je zaměřen na inzerci veškerých nemovitostíbytů, domů, rodinných domů, pozemkůkomerčních nemovitostí, chat a chalup k pronájmu nebo na prodej.

Inzerovat nemovitosti kvalitně se vyplatí!

Premiuminzerce.cz