Potřebujete pronajmout byt nebo apartmán? Vložte inzerát na portál Premiuminzerce.cz - Inzerce nemovitostí, inzerce reality na prodej, inzerce nemovitostí k pronájmu

03.02.2023 08:13

Vložit inzerát na portál Rushingit.com můžete jakmile se jednoduše zaregistrujete na inzertní server Rushingit.com a následně můžete vložit inzerát například s pronájmem bytu/apartmánu ve vaší lokalitě.

Jak tedy vložit inzerát na na inzertní server Premiuminzerce.cz?

1. Vložíme vhodný titulek inzerátu

Nadpis inzerátu by měl obsahovat hlavní klíčová slova a fráze, které korespondují s inzerátem a jeho obsahem. Ideální délka nadpisu jsou dvě až pět slov. Titulek inzerátu by měl obsahovat co nabízíme a kde se inzerovaná nemovitost nachází. Pokud například budeme inzerovat pronájem bytu/apartmánu v Praze, tak takový nadpis inzerátu by měl mohl vypadat následovně - Pronájem bytu 2+1, Praha Kobylisy, a podobně. Z titulku inzerátu je zřejmé co nabízíme a kde se případná nemovitost nachází. Titulek inzerátu by neměl obsahovat pouze nadpis inzerátu např. Pronájem nebo prodej, poněvadž, takový nadpis inzerátu na portálu Premiuminzerce.cz nikoho nezaujme, poněvadž neobsahuje konkrétní údaj, co nabízíme k pronájmu a kde se taková nemovitost nachází. Takže bychom měli volit takový hlavní nadpis inzerátu aby oslovil co nejvíce možných zájemců, kteří hledají např. byt 2+1 v příslušné lokalitě.

2. Vybereme vhodnou kategorii inzerátu na portálu Premiuminzerce.cz

Pokud budeme chtít vložit inzerát na portál Premiuminzerce.cz, tak v další fázi po vložení titulku budeme zařazovat inzerát do správné kategorie a rubriky. Pokud například vkládáme na portál nabídku s pronájmem bytu 2+1/ dvoupokojového apartmánu, tak samozřejmě, že takový inzerát zařadíme do rubriky nemovitosti/reality a dále do rubriky byty / apartmány a následně dále do rubriky byty k pronájmu / apartmány k pronájmu a dále vybereme příslušnou velikost bytu / apartmánu. - dvoupokojové byty k pronájmu. Takto vložený inzerát bude lépe dohledatelný ze strany možného zájemce který hledá pronájem dvoupokojového bytu / 2+1 / 2 + kk. Samozřejmě, že pokud na portálu Premiuminzerce.cz budeme vkládat jakoukoliv jinou nemovitost, tak zařadíme inzerát do příslušné a vhodné kategorie k tomu určené.

 

3. Vložení detailnějších informací při vkládání inzerátu na portál Premiuminzerce.cz

Jakmile vložíme hlavní nadpis inzerátu a následně inzerát zařadíme do správné kategorie tak nám bude nabídnuto při vkládání nemovitosti na portálu Premiuminzerce.cz mnoho přednastavených funkcí, které nám umožní pohodlněji vkládat inzerát s nabídkou nemovitosti. To znamená že můžeme z přednastavené podlahové plochy, vybrat počet koupelen, počet pokojů, v jakém patře se byt nachází a celkovou velikost domu, zda je k dispozici parkovací místo nebo garáž či garážové stání, nebo zda je v bytě balón nebo terasa.

 

4. Vložení průvodního textu k nemovitosti na portálu Premiuminzerce.cz

V prvních dvou až třech větách by mělo být zdůrazněno jakou nemovitost nabízíme a kde se tato nemovitost nachází. Dále můžeme detailněji v textu popsat všechny body, které jsme vyplynovali do jednotlivých kolonek jako: velikost podlahové plochy, nadzemní podlaží bytu, kde se byt nachází, dopravní obslužnost v místě, zda se jedná o panelový byt nebo zděný byt, zda má být jednu koupelnu nebo více, zda je v blízkosti parkovací stání, garáž nebo nikoliv, apod, zda má byt balkon, terasu nebo lodžii, apod. Průvodní text při vkládání nového inzerátu by měl být dostatečně obsáhlý.

5. Vložíme kontaktní údaje

6. Vložíme fotografie k inzerované nemovitosti

Fotografie vydá za tisíc slov. Čím více obrázků k inzerované nemovitosti přiřadíme tím lépe. Obrázek nemovitosti by měl zobrazovat její aktuální stav. Pokud budeme Inzerovat dvoupokojový byt k pronájmu, tak na fotografiích by mohla být zachycena koupelna, dva pokoje, chodba, toaleta, koupelna, jídelna a celkové okolí a prostředí, kde se inzerovaná nemovitost nachází. Na portálu Premiuminzerce.cz jsou vkládané obrázky vhodně zmenšeny na vhodnou velikost, takže je zbytečné vkládat obrovské rozměry obrázků, poněvadž by takové vkládání mohlo trvat déle než-li vkládat menší obrázky.

7. Zkontrolujeme kontaktní údaje, informace v inzerátu a potvrdíme vložení inzerátu s nabídkou nemovitosti na portálu Premiuminzerce.cz.

Inzerce nemovitostí, bytu, pozemků, chat a chalup a ostatních nemovitostí je na portálu Premiuminzerce.cz jednoduchá a přehledná. Inzerce je v jazyku anglickém. Vložit inzerát na portál Premiuminzerce.cz může soukromí majitel z pohodlí domova jakmile zvolí vhodný nadpis inzerátu, vybere vhodnou kategorii inzerátu, zvolí lokalitu kde se nemovitost nachází, popíše detailněji inzerovanou nemovitost v průvodním textu inzerátu a příloží vhodné fotografie nemovitosti a potvrdí vložení inzerátu na portálu Premiuminzerce.cz.

Premiuminzerce.cz – inzerce nemovitostí