Proč soukromníci a realitní kanceláře chtějí inzerovat nemovitosti na realitním portálu premiuminzerce.cz? - inzerce reality, inzerce nemovitostí k pronájmu, inzerce nemovitostí na prodej

03.02.2023 09:08

V dnešní době se majitelé nemovitostí nebo realitní kanceláře těžko rozhodují, kam vloží svou nabídku nemovitostí, poněvadž inzertních portálu je velké množství, tak si nemohou rychle vybrat ten vhodný inzertní realitní portál. Před 10 lety byla situace jiná. Existovalo malé množství inzertních portálů, ale dnes je situace značně jiná. Inzertních portálů je mnoho a kvalitní inzertní portál pozná laik jen stěží. Nejlépe se pozná účinnost inzertního serveru, že ho inzerent prostě vyzkouší.

 

Soukromníci a realitní kanceláře tak vyzkoušeli inzerci na inzertním serveru premiuminzerce.cz a nestačili se divit, jaká byla odezva ze strany zájemců. Nejen že se vložené inzeráty na prodej nebo pronájem nemovitostí za nějakou dobu zobrazili na předních pozicích ve vyhledávači a zaznamenali tak mnoho kliknutí na vložený inzerát, ale také taková inzerce nemovitostí byla účinná a tak začali inzerovat na premiuminzerce.cz.

Proč realitní inzertní portál tak účinný při inzerci nemovitostí?
1. Vložení realitního inzerátu může inzerent do všech dostupných kategorií - bytydomypozemky, komerční nemovitosti.
2. Každá kategorie na inzertním realitním portálu obsahuje unikátní klíčová slova, což znamená, že vložený inzerát bude lépe dohledatelný z vyhledávačů.
3. Inzertní portál premiuminzerce.cz vkládá nemalé prostředky do reklamy a tak podporuje každý vložený inzerát.

Co je nejdůležitější při vkládání jakékoliv inzerce?

Hlavní nadpis inzerátu (titulek)

Počáteční 2 až 3 věty v textu inzerátu nemovitostí

Fotografie k inzerátu nemovitosti

Kontakt k vloženému inzerátu nemovitosti

Inzertních portálu a serveru je mnoho a tak se vyplatí inzerovat tam, kde je to nejúčinnější.

Premiuminzerce.cz