Realitní server na inzerci realit, bytů, domů, pozemků - Premiuminzerce.cz - inzerce bytů, inzerce domů, inzerce pozemků, inzerce chat a chalup, inzerce zemědělské usedlosti na prodej, komerční nemovitosti inzerce - inzerce nemovitostí, reality inzerce

03.02.2023 10:36

Pokud hledáte kvalitní inzertní server na inzerci veškerých nemovitostí: bytů, domů, rodinných domů, pozemků, komerčních nemovitostí tak inzertní realitní server premiuminzerce.cz je ten pravý portál na inzerci nemovitostí. Na inzertním portálu premiuminzerce.cz může inzerovat jak soukromník, tak realitní kancelář. Vložit na inzertní portál premiuminzerce.cz můžeme - domy, pozemky, byty, komerční nemovitostí jak k pronájmu, tak na prodej.

Jak teda vložit inzerát s nabídkou nemovitosti na premiuminzerci?

V první řadě musíme zvolit vhodný nadpis v inzerátu. Vhodný nadpis je takový, který bude nejlépe vystihovat nabízenou nemovitost a to ve třech až pěti větách. Co to znamená? Pokud budeme například prodávat byt 2+1 v Brně v centru, tak vhodný nadpis inzerátu by mohl být například následující: Prodám byt 2+1 v Brně, Centrum, nebo Prodej Byt 2+1, Brno, Centrum. Z takového titulku inzerátu je hned zřejmé jaký byt nabízíme a kde se nemovitost nachází. Takto vhodně zvolený nadpis inzerátu může být lépe dohledatelný z vyhledávačů po zadání vhodných klíčových slov ve fulltextovém vyhledávání, např.: Prodej bytu 2+1 Brno, Koupím byt 2+1 Brno nebo Prodej bytů 2+1 v centru Brna. Inzerát s vhodným nadpisem na inzertním portálu se tak může objevit ve výsledcích vyhledávání na předních pozicích ve vyhledávačích po zadání podobných nebo shodných klíčových slov jako je v nadpisu inzerátu na inzertním realitním portálu. Pokud bychom naopak volili nespecifická klíčová slova v nadpisu inzerátu např.: Prodej bytu, Byt 2+1, Prodej bytu 2+1, tak z takového nadpisu inzerátu nikdo nezjistí, kde se nemovitost nachází a také takový inzerát je příliš obecný což znamená, že po zadání např. klíčových slov ve fulltextovém vyhledávání Prodej bytu 2+1 v Brně se takový inzerát s méně vodným nadpisem nemusí vůbec zobrazit ve výsledcích vyhledávání.

Takže bychom měli volit specifický nadpis inzerátu, který nejlépe vystihuje nabízenou nemovitost a místo kde se nemovitost nachází. V nadpisu inzerátu nemovitosti by mělo být obsaženo: zda se jedná o PRODEJ nebo PRONÁJEMCO NABÍZÍME - byt, důmrodinný důmpozemek, pokud nabízíme na prodej byt, tak o jakou dispozici bytu se jedná: byt 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 1+kk, 2+kk, 3+kk, 4+kk, atd. a KDE se nemovitost nachází. V zásadě v nadpisu inzerátu nemovitosti musí být obsaženy tyto 3 hlavní věci ve 3 až 5 slovech.

Jakmile zvolíme vhodný nadpis v inzerátu, tak dále můžeme obsáhleji popsat nabízenou nemovitost. V prvních dvou až třech větách bychom měli přesněji uvést, jakou nemovitost nabízíme a v jaké lokalitě. Pokud nabízíme na prodej byt 2+1 v Brně v centru, tak počáteční průvodní text inzerátu může třeba vypadat následovně: Nabízím k prodeji byt 2+1 v Brně v centru. Byt je v původním udržovaném stavu a dále text s popisem nemovitosti může pokračovat např. v jakém patře se byt nachází, světová orientace pokojů, zda je byt v původním stavu nebo zda v bytě proběhla rekonstrukce nebo revitalizace na celém domě, vybavení kuchyně, kuchyňská linka, zařízení bytu (koupelna, WC, chodba, pokoje, obývací pokoj, osvětlení v bytě, nábytek, zda má byt terasu, balkón, lodžii, zda k bytu náleží sklep, sklepní kóje, zda je byt družstevní nebo v osobním vlastnictví, zda k bytu náleží garážové stání nebo garáž) a také zda v blízkosti bytu je občasná vybavenost - škola, školka, lékař, zdravotní středisko, obchod, potraviny, MHD (metro, tramvaj, trolejbusová zastávka) vlak, park, les, tenisové kurty, golfové hřiště, bazén, fotbalové hřiště, stezka na kolečkové brusle, koloběžku a horské kolo, atd.

Dále vložíme inzerát s nabízenou nemovitostí k prodeji nebo k pronájmu zařadíme do vodné kategorie na inzertním realitním serveru a přiložíme vhodné fotografie nemovitosti. Fotografie vydá za tisíc slov. Fotografie by měla zachycovat aktuální stav nabízené nemovitosti na prodej nebo pronájem. Obrázek nemovitosti by měl být ostrý. Při pořizování fotografií bychom měli uklidit veškeré místnosti (chodbu, WC, koupelnu, kuchyň, jídelnu, pokoje, ložnici, obývací pokoj, lodžii, terasu, garáž, kůlnu, šopu a prostranství kolem domu i za domem. Na fotografiích nemovitosti by neměli být zachyceny žádné osoby, zvířata a automobily nebo motorky.

Inzertních portálu je mnoho, ale prodávají pouze ti nejlepší. Inzerujte na nejlepším realitním inzertním serveru na inzerci realit a nemovitostí.

Premiuminzerce.cz