Soukromá inzerce nemovitostí bez realitní kanceláře - Premiuminzerce.cz - inzerce nabídka nemovitostí přímo od vlastníka, přímo od majitele bez rk - soukromá inzerce bytů, domů, pozemků, chat, chalup, garáží na prodej, pronájem - inzerce nemovitostí

03.02.2023 10:37

Pokud chce dnes majitel nemovitosti pronajmout nebo prodat bytdůmpozemek nebo chatu a chalupu, tak může inzerovat nemovitost na inzertním realitním serveru premiuminzerce.cz. Inzertní realitní portál premiuminzerce.cz je vhodný pro inzerci veškerých nemovitostí - bytů, domů, pozemků, komerčních nemovitostí jak k pronájmu, tak na prodej.

Jak vložit inzerát s nabídkou nemovitosti na premiuminzerce.cz?

1. Vložení hlavního nadpisu inzerátu

Hlavní nadpis inzerátu by měl obsahovat 3-5 specifických klíčových slov, které by měli obsahovat ve stručnosti, zda se jedná o pronájem nebo prodej, jakou nemovitost nabízíme a v jaké dispozici a kde se nemovitost nachází. Pokud budeme například pronajímat byt 2+1 s balkónem v centru Zlína na ulici Lorencova, tak vložený hlavní nadpis inzerátu může vypadat třeba následovně: Pronajmu byt 2+1, Zlín, centrum, Pronájem bytu 2+1, Zlín, Centrum nebo Pronajmu byt 2+1 s balkónem, Zlín Centrum. Takto vložený nadpis inzerátu bude lépe dohledatelný z fulltextového vyhledávání ve vyhledávačích po zadání např. klíčových slov: pronájem bytu 2+1 Zlín, pronájmy bytů 2+1 Zlín nebo Pronájem zařízeného bytu 2+1 Zlín. Pokud bychom naopak zvolili méně vhodný nadpis inzerátu např. Pronajmu byt, Pronájem bytu 2+1 nebo Pronájem Zlín, tak by vložený inzerát nemusel zaznamenat mnoho přístupů z fulltextového vyhledávání ve vyhledávačích po zadání např. klíčových slov: pronájem bytu 2+1 Zlín Lorencova ulice, Byty 2+1 k pronájmu ve Zlíně.

Takže bychom měli volit v inzerátu nejlépe vystihující nadpis, který nejlépe koresponduje s nabízenou nemovitostí.

2. Vložení průvodního textu k inzerátu

V průvodním textu přesněji popíšeme dispozice bytu, v jakém patře se byt nachází a na jaké ulici. Počáteční původní text může vypadat následovně: Pronajmu zařízený byt 2+1 s balkónem v centru Zlína na ulici Lorencova. Byt 2+1 se nachází ve 3. nadzemním podlaží bez výtahu. A dále průvodní text může dále pokračovat specifikací např. kdy je možný nástup do bytu, světová orientace pokojů, zda je byt zrekonstruovaný, jaké jsou přesné dispozice bytu (pokojekuchyně, chodba, WC, koupelna, balkón, velikost bytu v m2, zda je v blízkosti veškerá občanská vybavenost - škola, mateřská školka, obchod, potraviny, nemocnice, zdravotní středisko (dentista, doktor), MHD (metro, tramvaj, trolejbusová zastávka), kino, multikino, park, les, stezka na In-line bruslehorské kolo nebo koloběžku, plavecký bazén nebo fotbalové hřiště, golfové hřiště.

 

Průvodní text inzerátu by měl být dostatečně obsáhlý minimálně jedna strana A5 textu.

3. Zařazení inzerátu do vhodné kategorie a přiložení fotografií nemovitosti.

Pokud pronajímáme byt 2+1 ve Zlíně, tak takový inzerát zařadíme na inzertním serveru premiuminzerce.cz do kategorie: reality - byty - byty k pronájmu - Byty 2+1, Byty 2+kk k Pronájmu a dále vložíme aktuální fotografie nemovitosti - pokojů, kuchyně, WC, koupelny, chodby. Předem před fotografováním vnitřních částí bytů bychom měli uklidit veškeré věci v bytě (uklidit nádobí, věci z kuchyňské linky, uklidit ložní prádlo...atd.)

Pokud se majitel nemovitost rozhodne inzerovat nemovitost na vlastní pěst, tak musí zvolit vhodný inzertní server na inzerci bytů, pozemků, domů a veškerých realit.

Inzerovat na inzertním realitním portálu premiuminzerce.cz se vyplatí.

Premiuminzerce.cz