Soukromá inzerce realit, nemovitostí na Premiuminzerce.cz - inzerce nabídka nemovitostí napřímo od majitele, byty, domy napřímo od vlastníka, inzerce nemovitostí bez rk, inzerce bez provize rk - reality, nemovitosti inzerce

03.02.2023 09:25

Pokud dnes majitel nemovitosti bude chtít prodat nebo pronajmout vlastní nemovitost - bytrodinný dům, chatu nebo chalupu či pozemek, tak může vložit realitní inzerát na on-line realitní inzertní portál, který je k tomu určený. Majitel nemovitostí při vkládání realitní soukromé inzerce musí vložit inzerát na takový inzertní realitní portál, na kterém jsou všechny potřebné kategorie – např. inzerce bytů:  byty 1+1byty 2+1, byty 3+1, byty 4+1, byty 5+1, atd. nebo inzerce pozemků - stavební pozemky, komerční pozemkyzemědělská půda, atd. 

 

Soukromá inzerce realit je vhodná pro každého, kdo má čas dělat prohlídky kdykoliv během dne (třeba ráno v 8:00, odpoledne nebo pozdě večer). Prohlídky při soukromé inzerci si tak majitel nemovitosti zajištuje sám třeba i v sobotu a v neděli. Pokud majiteli, který inzeruje svoji nemovitost sám, zavolá zájemce a chce nemovitost vidět třeba v neděli dopoledne, tak majitel nemovitosti by se měl přizpůsobit zákazníkovi. Majitel vlastně dělá sám sobě realitního makléře. 

Pokud by majitel zvolil místo soukromé inzerce realit známou realitní kancelář např. od doporučení známých nebo rodinných příslušníků, tak by si mohl ušetřit spousty času a energie, poněvadž práce realitního makléře je profese jako každá jiná.

Jestli se majitel rozhodne inzerovat nemovitost soukromě tak by si měl vybrat vhodný inzertní realitní portál, kam vloží soukromou inzerci realit. Inzerovat soukromé reality kvalitně se vyplatí.

Premiuminzerce.cz